Hír: Készülünk a karácsonyra!
(Kategória: Akciók)
Küldte: silseed
2015. június 16. kedd - 12:54:34


Bár még csak a nyár első napjaiban járunk, tapasztalatunk szerint augusztus 20.-a után hirtelen Karácsony szokott lenni. :) Így már most elkezdünk készülődni Téli Menhelysegítő Vásárunkra, hogy minél jobban szervezett és sikeres rendezvényt tudjunk létrehozni. Kérjük, segítsd tárgyi- és egyéb felajánlásaiddal (szolgáltatás, kupon, stb.) az állatokat!
 
IDŐPONT: 2015. NOVEMBER 21. 10-15hIdei támogatottunk: Mancs-Rancs Alapítvány
 
Ahhoz, hogy tényleges segítséget tudjunk majd nyújtani az idei év kiválasztott menhelyének, szükségünk van segítségre, azaz a vásár részére keresünk olyan jó állapotú (lehet használt, de tiszta és sérülésmentes) dísz- és használati tárgyakra (ajándéktárgyak, bizsu ékszerek, kézműves termékek, konyhai eszközök, poharak, tányérok, karácsonyfa díszek, Zenei CD, Film dvd, táskák, kutyás- és cicás használati tárgyak, működő elektronikai tárgyak, elektronikai berendezések, stb....), amelyek a vásáron érdeklődésre tarthatnak számot, azaz szívesen veszik meg látogatóink, ezeknek fix ára nem lesz, de ez képezi a vásár bevételének egy részét. Kérünk, ha segíteni szeretnél, nézz körül környezetedben és ha találsz ilyesmit, ami Neked vagy a környezetedben élőnek már nem kell, de még másnak érték lehet, juttasd el hozzánk. Budapesten át tudjuk venni személyesen a megadott kerületekben, vidékről csak postai úton tudjuk fogadni. (A postaköltséget nem tudjuk átvállalni!) 

Kapcsolattartók és kerületek, ahol át tudjuk venni a felajánlást, illetve egyéb információt is tudunk adni (ha olyan kerületben laksz, ami nincs megadva írj valamelyikünknek és egyeztetünk): 
Radmanics Zsuzsa / radmanics@gmail.com – Budapest III., XI., XII., XIII. és vidéki városoknak postai átvétele 
Ledniczky Bea / ledniczky pont bea kukac t-online.hu / Budapest V.,VI.,VII.,VIII., XIV. kerület
Molnár Tünde / molnartutu@gmail.com / Budapest XXI. és XXII. kerület

  Korábbi vásárainkról információt itt találhatsz, ha még nem hallottál róla eddig:

  Facebook oldalunkon:
www.facebook.com/ZoldZebraEgyesulet

  HONLAPUNKON:

http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.124

http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.115

http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.101Ezen hír származási helye: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
( http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.134 )