Főoldal Bucóka hadművelet a sérült állatokért

Keresés az oldalon
 
Felhasználónév: Jelszó:       Regisztráció  | Új jelszó  | Aktiválás

http://www.youtube.com/watch?v=pkPNa4DBFHI

Számlaszám:
CIB Bank 10701135-45077308-51100005
Iban:
HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005
BIC (Swift) kód: CIBHHUHB
Adó 1%:
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
18716669-1-13
Mindenkinek köszönjük, aki nekünk ajánlja fel!
 Támogathat minket online, egyszerűen is!
A támogatás megkezdéséhez kattintson az alábbi gombra!

adomanygomb.png
kapcsolat.pngKapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink, levél nekünk!
blog.pngZZ Blog
sajtoban.pngZZ a sajtóban
filmek.pngVideók
download.pngLetöltések
allatmenh.pngÁllatmenhelyek,
állatorvosok és
állatbarát helyek

forum.pngZZ Fórum
ksig.pngVendégkönyv
network.pngLinkek
kepek.pngKépek
 
Kedvenceink
....
Hogyan segíthetsz? - Adomány

Aki megteheti, mindig nagyon nagy segítség, ha ad pénzt. Szeretnénk felhívni rá a figyelmed, hogy mindig érdemes a támogatott tevékenységét személyesen megnézni és konkrétan meghatározni, hogy mire is adod a pénzt, majd leellenőrizni, hogy arra lett-e felhasználva! Ha meg tudod oldani akár személyesen intézheted a szükséges dolgok beszerzését.

A mi tevékenységeinket jelenleg kétféle módon lehet pénzzel támogatni. Az egyik, ha a számlaszámunkra utalsz, és a megjegyzés rovatban jelzed, hogy mire utaltál (pl. menhelyi ivartalanítás, lakossági állat ivartalanítás, táp).

Támogatás
Számlaszám: 10701135-45077308-51100005
Iban: HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005
1% Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
18716669-1-13


A másik, ha egy ZZ tag által mentett állat költségeibe szállnál be szívesen, akkor írj nekünk és megadjuk a patronáló elérhetőségét (bár valószínűleg a hírdetésben is benne lesz), és vele megbeszélheted milyen költségéhez segítesz. Hamarosan a "Fogadj ÖRÖKbe" menüpont alatt megtalálhatod az összes mentettkénket.

Lehet adni tárgyi adományt. Bármi, ami alkalmas az állatoknak, lehet ilyen. Élelem, takaró, lábas, gyógyszerek, bolhaírtó, oltóanyag, féreghajtó, fekhely, kosár, ápolási szerek és eszközök, stb. Adhatsz telefon kártyát vagy üzemanyagot, kerítéshez, kennel vagy épület, kutyaház építéshez anyagokat (bontott tégla, ablak, ajtó, cserép, hullámpala, kerítéselemek, drótháló, cement, sóder, homok, stb.), szalmát, talicskát, mélyhűtűt, lapátot, vödröket. Mindig kérdezd meg hol mit használnak, van ahol rongyokat, de van, ahova csak szemétnek viszed ki, mert szalmáznak (ezt hamarosan az állatmenhelyek menüpont alatt megtalálod azon menhelyek esetében, ahova ki szoktunk járni). Akármit kidobnál vagy a környezetedben felesleges, alkalmas lehet egy menhelyen, gondold végig, kérdezd meg!
Ha új dolgot vásárolsz adományba, kérünk szedd le róla az árcédulát és a címkét, hogy ne látszódjon rajta, hogy frissen a boltból jött.
Nagyon sokszor sok adomány gyűlik, de a szállítást nem tudjuk megoldani, ha te időnként tudsz szállítani az óriási segítség (építőanyagok és nagyobb tárgyak esetén különösen nehezen találunk megfelelő önkéntes szállítót)!
Sokkal könnyebb lesz a helyzet amikor sikerül egy olyan helyiséget kapnunk, ahova mindenki behordhatja az adományát, és erről az egy helyről kell csak tovább szállítani. Ha neked van erre alkalmas helyiséged akárcsak pár hónapra átmenetileg az is segítheti a munkánkat.