Főoldal Bucóka hadművelet a sérült állatokért

Keresés az oldalon
Felhasználónév: Jelszó:       Regisztráció  | Új jelszó  | Aktiválás

http://www.youtube.com/watch?v=pkPNa4DBFHI

Számlaszám:
CIB Bank 10701135-45077308-51100005
Iban:
HU94 1070 1135 4507 7308 5110 0005
BIC (Swift) kód: CIBHHUHB
Adó 1%:
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
18716669-1-13
Mindenkinek köszönjük, aki nekünk ajánlja fel!
 Támogathat minket online, egyszerűen is!
A támogatás megkezdéséhez kattintson az alábbi gombra!

adomanygomb.png
kapcsolat.pngKapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink, levél nekünk!
blog.pngZZ Blog
sajtoban.pngZZ a sajtóban
filmek.pngVideók
download.pngLetöltések
allatmenh.pngÁllatmenhelyek,
állatorvosok és
állatbarát helyek

forum.pngZZ Fórum
ksig.pngVendégkönyv
network.pngLinkek
kepek.pngKépek
Kedvenceink
....
Ivartalanított kutyák szépség- és ügyességi versenye.
2016. április 23. szombat - 11:58:35 | Írta: Legendi Jutka | Hozzászólások: 0


Hálásan köszönjük a VÁROSI KUTYÁK ISKOLÁJÁNAK (http://varosikutyaiskola.hu ) támogatását, akik első kérésre teljesen ingyen biztosították a helyszínt a rendezvényre, valamint a programokban is aktívan részt vettek.

Az iskola munkatársainak a személyében fantasztikus, lelkes-energikus, a kutyákhoz jól értő embereket ismertünk meg, csak ajánlani tudjuk az iskolát mindenki számára.

Iskolavezetők: Sugár Péter, Szijjártó Péter, Anna Szelenszky

Ügyességi verseny bírái voltak: Gurubi Zoltán oktató, Sugár Péter oktató.

Szépségverseny bírái voltak: Benedek Adrienn oktató, Rózsa Tünde oktató.
Tóth Csilla oktatóval egész nap ki lehetett próbálni a frizbis kutyás sportot, valamint kutya engedelmességi bemutatót tartott: Szegő Kata és Twiggy.

plakat_2016_verseny.jpg

Sugár Péter sorai: "A haladó ügyességi jelentkezők ügyesek voltak, bár a szél miatt a dobálós gyakorlat kifogott rajtuk. Jó volt látni a lelkes kutyusokat és a gazdákat, ahogy motiválják őket egy-egy feladat végrehajtásában. Érdekes volt megfigyelni őket olyan feladatok végrehajtása során, amelyekre nem tudtak felkészülni ezért helyben kellett megoldani a szituációkat. Összességében bízom benne, hogy a gazdák és kutyáik is jól szórakoztak, mivel mi jól éreztük magunkat a verseny alatt is."

Gurubi Zoltán sorai: "A kezdő szintű ügyességi verseny feladatai kicsit talán könnyűek voltak, de ez annyiban nem volt baj, hogy a gazdiknak sikerélményük volt, és a tapasztalatlanabb gazdik sem egrecíroztatták agyon a kutyájukat. Mivel nem volt kanalunk, ezért a teniszlabdás-pórázos játék nem volt túl nagy kihívás (a kanalat egy frizbivel pótoltuk)."

Műsort idén is Gyorgy Lehoczky (táncos, koreográfus) vezette, a tőle megszokott szuper jó hangulatban. Már 4. alkalommal tesz eleget kérésünknek, gondolkodás nélkül mindig igent mond, amiért nem tudunk elég hálásnak lenni neki.

Kutyákat egész nap kényeztette masszázzsal, a gazdikat tanácsadással MÁRTON KINGA fizioterapeuta az MK-TECH tulajdonosa (http://mktech.uw.hu ), nagyon szépen köszönjük, hogy ismételten színesítette a programjainkat.

A rendezvény természetesen nem jöhetett volna létre, ha Ti kedves nevezők, látogatók, örökbefogadók nem jelentek meg a rendezvényen. Köszönjük szépen, hogy idén is eljöttetek és ezzel is támogattátok a munkánkat és segítetek a tévhitek eloszlatásában, ami az ivartalanítással kapcsolatosan köztudatban van, és nagyon reméljük, hogy a verseny izgalma mellett egy tartalmas kutyás napot sikerült velünk közösen eltölteni, amely napot a végére a tombola húzásának izgalma koronázta meg, a támogató cégek jóvoltából.

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK az ACANA (www.acana.hu ) táp magyarországi forgalmazójának, hogy minden nyertesünk táp nyereményét biztosította.

A szépségversenyünk bírája volt még @ Judit Kerekes a RENTADJ (www.rentadj.hu ) ügyvezetője, akik minden rendezvényünket támogatják hang- és színpadtechnikával (www.rentadj.hu ), valamint Fróman Zoltán a SZŐRMENTŐ KUTYAKOZMETIKA tulajdonosa (www.szormento.hu ), aki nem csak bírált, de már reggeltől segített pakolni, valamint, ha kellett tanácsot adott, hisz kutyakiképző is, valamint a tombolánkra is felajánlott ajándékutalványt.

Rendezvényünkön kint voltak, a lentebb felsorolt cégek, valamint a tombolánkat is támogatták. Ezek a cégek más szervezetek munkáját is segítik, egész évben, ami a mai pénzhajhász világban példaértékű, hisz kevés cég adományoz a bevételéből jótékonysági célra. Hamarosan jön a GYEREKNAP és ANYÁK NAPJA, az ajándékok megvásárlásnál gondoljatok majd rájuk, hisz Ők naponta bizonyítják társadalmi felelősségvállalásukat.
LUSH www.lush.hu
ROSETTI BIZSU http://rossettibizsu.hu
HOZENE JÁTÉKAI http://www.meska.hu/Shop/index/5526
MANUQ COLLAR https://www.facebook.com/MANUQcollar
KUTYAMÁNIA www.kutyamania.hu
TOMBOLÁNKAT TÁMOGATTÁK még az alábbi CÉGEK:
ÚJBUDA TRÓFEA GRILL ÉTTEREM www.trofeagrill.com
MANDALA JÓGASTÚDIÓK www.mandalajoga.hu
MOSOLY POSTÁS http://mosolypostas.hu
BODZSI ÉKSZER http://www.bodzsi.hu
ZEFFER FOTÓ https://www.facebook.com/zefferfoto
LITTLE CHERRY http://kutyaruha-kutyafekhely.hu
WESTIE RESCUE HUNGARY http://wrh.hu
SZŐRMENTŐ KUTYAKOZMETIKA http://www.szormento.hu

Rendezvényünkön jelen volt Takács Anita: a „SZÁVA MONDANDÓJA” című könyv írója, ez a könyv a gyerekeknek készült a felelős állattartásról (http://szavamondandoja.hu ).

Idén is meghívtunk másik két állatvédő szervezetet, hogy bemutatkozzanak, megismerjék az emberek a munkájukat, az egyik a Mancs Rancs Állatmentő Alapítvány, a másik szervezet a Brit Pásztorkutya Fajtamentők voltak.
Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány beszámolója:
„A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány idén is szívesen vett részt az Ivartalanított Kutyák szépség és ügyességi versenyén. Örömmel fogadtuk el a meghívást, hiszen minden lehetőséget meg kell ragadni az ivartalanítás népszerűsítésére. Ez a rendezvény pedig szórakoztató volt, kutyáink számára jó szocializálási lehetőség és jó alkalom csapatépítésre is. Külön öröm volt számunkra, hogy egyik kis mentvényünk megnyerte a kistestűek kategóriájában az első helyezést. Egy igazi meglepetés is ért, kint volt a rendezvényen egy 10 éve örökbe adott kutyusunk is, Kamilla, aki ugyanolyan mosolygós ma is, mint amikor megismertük. A kutyáink és mi is kellemesen töltöttük a napot és köszönjük a lehetőséget.
Üdvözlettel:
Sterk Éva

http://www.mancsrancs.hu/

Brit Pásztorkutya Fajtamentők beszámolója:
"A Brit Pásztorkutya Fajtamentés kis csapata is képviseltette magát a rendezvényen. Szeretettel fogadtak minket, a hangulat remek volt, jól éreztük magunkat, rengeteg tapasztalatot szereztünk. Sok érdeklődő megfordult a standunknál, később azonban a szél miatt megcsappant a látogatók száma. Adományokkal ezúttal nem támogatták egyesületünk munkáját. Más fronton azonban kifejezetten sikeresek voltunk: korábbi védencünk Benji, az 5 éves vak border collie elnyerte a Legmacsóbb kutyafiú megtisztelő címét! Nagyon büszkék vagyunk rá, sok szeretettel gratulálunk.
A tavasz és a nyár folyamán többször is találkozhattok velünk, június 12-én a Városi Kutyák Iskolájában tartjuk Nyílt Napunkat és Jótékonysági Rendezvényünket.

Részletek hamarosan: https://www.facebook.com/events/223930537963808/ Üdvözlettel
Brit Pásztorkutya Fajtamentők
http://www.britpasztorsos.hu"

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN a sok szép képet, ami vissza ad egy kis hangulatot a rendezvényről:
Nagy-Németh Péter Light-Pic , FOTÓSNAK: (https://www.facebook.com/nagynemethpeterlightpic ).
Farkas Ekho Zsolt , GRAFIKUSNAK: (https://www.facebook.com/ekhobox/info/?tab=page_info )
Hálás köszönet Csilla Borsos, aki egész nap szórakoztatta a gyerekeket a kézműves műhelyben.

Idén is kint volt a Starbucks kávézó lelkes csapata, akik nem csak kávét, teát és tombola nyereményeket hoztak, hanem pakoltak, tombolát árusítottak, és mindig ott voltak, ahol segítség kellett, köszönjük a lelkes támogatásukat: Rácz István és kislánya Adél, Botárné Manajla Adrienn, Sátori Bálint, Macko Sajt.

A Zöld Zebra Egyesület részéről nagyon örülünk, hogy a tomboló szél és az aznap tartott sok egyéb állatvédős rendezvény ellenére több mint 50 kutyával neveztek a versenybe, hogy a regisztrációból és az adományokból lett 50 000 forint bevételünk, amit a legújabb mentvényeinkre fordítunk, egy szaporítótól mentett rossz állapotú uszkár családra.

A rendezvényről 2 kutyusunkat vittek el próbaidőre és 1 kutyába beleszerettek, akik azóta jelezték, hogy el fognak jönni érte.

Minden évben meghívunk több médiát a rendezvényre és végre idén először, eljött hozzánk az Újbuda TV, írtak egy rövid cikket, valamint készítettek egy kis filmet is a rendezvényről, amit hamarosan megtalálhattok az oldalukon: http://www.ujbuda.hu/ujbuda/kutyaszepsegverseny-a-kopaszi-gatnal 

ROSSETTI BIZSU is írt egy kis beszámolót:
http://www.rossettibizsublog.hu/igy-lattuk-mi-a-zold-zebra/

Végül, engedjétek meg, hogy megköszönjem saját Zöld Zebrás önkénteseimnek az egész napos munkát, hisz itt a ZZ-nél mindenki munka, gyerek és család mellett látja el az éppen szükséges teendőket, amiért nagyon hálás vagyok Nekik.

A mostani rendezvényünkre el tudott jönni, és segítették a napi munkánkat:
Orsolya Szendrei Katalin Szeidovitz Tünde Molnár Mónika Simon Dávidné Zsófi Török Solya Egri Csernella Márta, Vokány Andrea,Titi, Zsuzsa Radmanics és az EGYETLEN HŐS FÉRFI, aki hol autókat irányított, hol pakolt, hol sátrat tartott, stb... Balázs Beke. Lányaim, Dorci és Panna most is egész nap sürögtek-forogtak, segítettek pakolni, kutyázni és a büfé kis angyalkái voltak.

Sok szeretettel várunk mindenkit a következő eseményünkre, amely április 30-án lesz, egy jó hangulatú kirándulásra, ahova saját kutyákkal lehet jönni, lehet beszélgetni, tanácsokat kérni és osztani, tapasztalatokat szerezni és egy jót sétálni. 
ESEMÉNY OLDALA, részletek a kirándulásról:
https://www.facebook.com/events/186920255031158/

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM MINDENKI SEGÍTSÉGÉT, RÉSZVÉTELÉT, TÁMOGATÁSÁT tette azt akár magánemberként vagy céges formában!

Reméljük, hogy évről-évre sikerül minél több embert megszólítani a felelős és kulturált állattartás fontosságára.

Legendi Jutka
elnök

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu

Képek a rendevényről:
szepseg1.jpg

szepseg2.jpg

szepseg3.jpg

szepseg4.jpg

szepseg5.jpg

További képek megtekinthetőek az esemény facebook oldalán: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1072509526154847.1073741947.167006556705153&type=3Nyomtatóbarát változat


Résztvevők

vidd.jpg
Segíts nekünk!

ado1_10_allo.gif
Gazdikereső

Kategória > Nem ZZ-és állatok
Alkategória > Nem ZZ-s állatok

Trudi

Trudi

éves

Bannercsere

fkf_logo140.jpg 
casa.jpg
 
haziallat.jpg


talaltcica140x180anim.gif  

animalcare_au.jpg